Politika zasebnosti

Kdo smo

SKY, kreativne rešitve Marko Testen s.p.

Čargova ulica 11, 5213 Kanal

Naša spletna stran je: http://skykreativa.si.

kontakt: info@skykreativa.si

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj

Kontaktni obrazec

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, obveščanja prek elektronske pošte o naših storitvah, dogodkih ipd., profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Ob poslanih elektronskih sporočilih si zabeležimo prikaze na strani posameznikov prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Na osnovi zabeleženih podatkov in ustvarjenih profilov ne izvajamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev.

Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo

  • naslov elektronske pošte,
  • ime,
  • priimek,
  • podjetje.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo. Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.

Piškotki

V primeru, da na blog-u komentirate določeno vsebino, imate možnost obkljukati, da se shrani vaše ime, email naslov in spletno stran v piškotkih. To vam olajša komentiranje v prihodnje, ko vam ni potrebno vnašati ponovno vseh podatkov. Ti piškotki se shranijo za obdobje enega leta.

Integrirana vsebina z drugih spletnih mest

Vsebine na tej spletni strani lahko vključujejo integrirano vsebino (npr. integrirane video vsebine, fotografije,članke itd.) Integrirana vsebina z drugih spletnih strani se obnaša na enak način, kot bi obiskali drugo spletno stran (lastnico vsebine).

Te spletne strani lahko zbirajo podatke o vas, uporabijo piškotke, integrirajo “third party” sledenje in nadzirajo vašo interakcijo z integriranimi vsebinami.

Google Analytics

Vaš obisk na spletni strani analiziramo z Google Analytics računom, kjer sledimo vašemu obnašanju na spletni strani, vaša zanimanja in demografske lastnosti. Pridobljene podatke z Google Analitike lahko uporabimo za potrebe spletnega oglaševanja.

S kom delimo vaše podatke

Podatke, pridobljene z vašim privoljenjem hranimo pri SKY kreativne rešitve in jih ne posredujemo tretjim osebam, izjemoma ko je to potrebno za opravljanje dejavnosti, z vašim privoljenjem.

Koliko časa shranjujemo podatke

Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo. V kolikor bi pri SKY prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in
trajno izbrisali. Podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih hranimo še 12 mesecev od pošiljanja sporočila.

Pravice, ki jih imate do svojih podatkov

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva

  • vpogled,
  • popravek,
  •  popoln izbris,
  • prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev,prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

V primeru, da bi pri SKY kreativne rešitve želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v temu dokumentu. Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu – Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, http://www.iprs.si
Storili bomo vse, kar je v naši moči, da posamezniku pomagamo pri uveljavljanju svojih pravic.

Pravno obvestilo

Vse vsebine, objavljene na http://skykreativa.si so last SKY kreativne rešitve, Marko Testen s.p.  in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja SKY kreativne rešitve, se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način. SKY kreativne rešitve ni odgovoren za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani http://skykreativa.si, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. SKY kreativne rešitve si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani http://skykreativa.si.