Video produkcija

VIDEO PRODUKCIJA

VIDEO JE PRIHODNOST!
ČE ŽELITE OSTATI RELEVANTNI, POSTANITE DEL NJE.

Glede na raziskave podjetja HubSpot je razvidno, da so video vsebine ciljnim skupinam najbolj zanimive. 43 % vseh trdi, da je video vsebina najbolj zanimiva, slikovna vsebina 37 %, napisana vsebina 18%, audio vsebina pa 3% (HubSpot )

Tudi pri SKY smo mnenja, da bodo video vsebine prevladale druge oblike vsebin. Ljudje si najbolj zapomnimo tisto, kar slišimo in vidimo hkrati. 

Zatorej, če želite ostati relevantni in prepoznavni v prihodnosti, je sedaj pravi čas, da postanete na trgu prisotni tudi z zanimivimi video vsebinami

video produkcija

SNEMANI VIDEO

Snemani video je video, ki ga posnameno s kamero na določeni/h lokaciji/ah z zgodbo oziroma scenarijem z resničnimi akterji itd. 

Najpogostejša vrsta te oblike videa je promocijski /predstavitveni video,  ki kratko in jedrnato predstavi organizacijo / podjetje oziroma produkt ali storitev.  Torej, če bi se radi kot organizacija predstavili širši javnosti in s tem povečali prepoznavnost, je promo video pravi za vas. Enako velja za specifično storitev ali produkt, za katerega želite pridobiti prepoznavnost in posledično tudi prodajo. 

promocijski video sky

ANIMIRANI VIDEO

Animirani video je video, ki za razliko od snemanega videa, ni posnet s kamero, temveč je računalniško / grafično obdelan projekt. Animirani videi so najprimernejši pri predstavitvi zahtevnejših, kompleksnejših tem.

Najpogostejša vrsta te oblike videa je infografični video,  ki kratko in jedrnato predstavi potrebne podatke (statistika itd.). Animirani videi pa niso omejeni le na ta način; zelo za animirani videi zanimivi tudi za najmlajše in mlade po srcu. So namreč tudi zelo simpatičen način predstavitve vaše organizacije ali produkta / storitev.  

animiran video sky

KAKO PONAVADI POTEKA KOMUNIKACIJA MED NAROČNIKOM IN IZVAJALCEM - SKY

Stopite v kontakt z nami in strateško vam bomo pomagali na področju video vsebin.