Billy predloga spletne strani

$163.00

SAGE predloga spletne strani. Izdelana z Elementor PRO. za uporabno na Wordpress CMS.

OGLED DEMO VERZIJE SPLETNE STRANI

Uporablja se jo lahko tudi z brezplačno licenco Elementor, so pa onemogočena nekatera urejanja. Za najboljšo izkušnjo predlagamo nakup licence Elementor PRO ( vse potrebno vključeno v dokumentih).

Billy je moderna predloga v beige pastelnih odtenkih. Moderna, minimalistična predloga z različnimi mouse in scroll efekti.

100% prilagodljiva predloga. Lahko se jo uporablja kot je (s priloženo grafiko, barvami, tipografijami itd.) ali se prilagodi vašemu brandingu.

Predloga je izdelana za kreativni studio, lahko pa se uporablja tudi za druge sektorje. Idealna za podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo storitev (wellness, lepota, fotografstvo, agencije in podobno).

 

Billy predloga spletne strani je Elementor predloga za WordPress spletno stran.

OGLED DEMO VERZIJE

Ob nakupu predloge boste prejeli pdf in zip datoteke predloge, ki jo lahko sami namestite na wordpress in urejate po svoje. Spletne predloga se lahko uporablja kot je in le dodajate vsebino in grafiko, lahko jo pa tudi prilagodite vašemu brandingu in spremenite barve, tipografijo itd.

Sage predloga se lahko uporablja tudi samo z brezplačno verzijo Elementorja, predlagamo pa, da za najboljšo izkušnjo in možnost urejanja, zakupite licenco Elementor PRO in urejate vse na spletni strani, saj je sama predloga kreirana z Elementorjem PRO.

Pred namestitvijo predloge morate imeti urejeno:

  • spletno gostovanje
  • domeno in SSL certifikat
  • wordpress nameščen na gostovanju

Kako nakup deluje?

  1. Kupite predlogo in jo plačate. Po plačilu boste prejeli in prenesli vse potrebne dokumente.
  2. Prenesene dokumente odprete: Prejeli boste .zip datoteko s predlogo (ne je odpirati in urejati, saj potem mogoče ne bo pravilno delovala. Tako kot je prejmete, jo naložite na wordpress), .zip datoteko z Hello Elementor Child wordpress temo ter pdf dokument z vsemi navodili ter povezavo do video posnetka.
  3. Sledite navodilom in namestite vse potrebno na WordPress.
  4. Začnete z urejanjem spletne strani in objavo.

OPOZORILO:

Ker gre za digitalni produkt z enkratnim nakupom, vračila za nakup ni. Z nakupom digitalnega produkta se s tem strinjate in se odrekate pravici odstopa od pogodbe in povračila denarja. V kolikor imate vprašanja glede nakupa, nas kontaktirajte na info@skykreativa.si in odgovorili vam bomo v najhitrejšem možnem času. V primeru težav po nakupu nas lahko kontaktirate in vam bomo skušali pomagali.

!Potrebno je vsaj osnovno znanje worpressa!

OPOZORILO:

Dokumente se lahko prenese samo 1-krat, zato vso vsebino previdno shranite po “downloadu”. Za prenos nakupljene vsebine imate čas 10dni. Po poteku 10 dni je povezava onemogočena.

Predloga se lahko uporablja le na WordPress straneh (ne wordpress.com!), na drugih CMS sistemih ne bo delovala (Wix, Drupal, magento, Canva itd.)